Binaire optie wurg strategie – truc om winst te helpen

Handelen in binaire opties is zeer populair deze dagen en kan worden uitgevoerd op verschillende manieren. Verschillende strategieën kunnen worden geïmplementeerd om als zodanig zoveel mogelijk winst te genereren. Dit zijn eenvoudige strategieën en ze kunnen worden gebruikt op verschillende manieren om een unieke lucratieve strategie te ontwerpen. Veel van de Binaire optie strategieën zijn de uitkomst van experimenten en anderen zijn uit ervaring van de handelaren. Het is niet belangrijk dat strategieën die werkt voor één handelaar moet werken voor de andere handelaar. Evenzo kan de strategie die voortvloeit uit de probeer en fout sessie verbazingwekkend werken onder bepaalde omstandigheden.

Er zijn een ongelimiteerd nummer van strategieën maar, wurg strategie werkt uitstekend en is een favoriet van de binaire optiehandelaren met zicht op extra winst. In de financiële woordenboek is de wurg een situatie waar de handelaar met eenzelfde einddatum werkt voor twee methoden.  Geen twijfel, de staking prijzen zijn zeker apart voor beide opties. Deze strategie is vooral geïmplementeerd in een situatie waar een handelaar verwacht geen grote of ongebruikelijke stap in de geldmarkt te nemen, maar de handelaar is helemaal vreemd voor de verhuizing kan duren. Daarom is het kopen van een houd en een verkoopoptie voor een gelijksoortig actief garanties winst in elke richting.

Wanneer je de binaire optie wurg strategie gebruikt

Als een handelaar de wurg strategie of aanpak wilt doen te zien is voor de afdek doeleinden. Het werkt geweldig om de bijbehorende risico’s te verlichten. Dit is alleen vanwege de inherente functie die handelaren zowel ophogen kunt kopen en putopties. De aankoop van beide opties op hetzelfde moment voor een gelijksoortig actief met dezelfde vervaldatum, maar gevarieerde prijzen stimuleren de kansen voor handelaren om maximale winst te genereren, zal hij in staat om de middelen geheel of gedeeltelijk af te dekken. In de binaire handel in opties kan een handelaar het wurg beleid uitoefenen en kunnen de keuzes te kopen wanneer deze onder de staking of de uitoefenprijzen. Het uitroeit het risico van het laten vallen van de winst. Bovendien, met de put en koop optie een handelaar in staat is de bewegingsrichting teniet met de andere beweging in een andere richting. De makelaar in deze strategie zal alleen het premie bedrag verliezen geïnvesteerd in eerste instantie om de keuzes te kopen.

Typen van wurg strategiën

Handelaren die drang om deze strategie te implementeren zijn verkrijgbaar met verschillende soorten de wurg gemaakt. Deze worden genoemd als band wurgen, lange en korte wurgen wurgen. Lange wurgen wordt ook genoemd als de “koopwurg” en biedt de mogelijkheid om onbeperkt winst te maken in een korte tijdspan. Korte wurg tegengesteld aan die van de lange wurg en wordt meestal verkregen als er een minuut beweging in de waarden van het vermogen verwacht.

Voordelen van wurg strategie

De voordelen van de Binaire optie wurg strategie zijn ongelimiteerd maar de meest voorkomende zijn hieronder aangegeven.

  1. Een handelaar kan winst maken van zijn of haar handel zonder marktbeweging.
  2. Winsten zijn enorm aan beide kanten
  3. Het enige verlies is het grote bedrag betaald aan het begin