Deel II: Handelen met binaire opties

Algemene begrippen:

  • Uitoefeningsprijs: Der door ons voorgestelde broker en u komen op een overeenkomst met betrekking tot de prijs, die uw optie moet bereiken zodat u wint.
  • Tijdspunt van verloop: Op dit tijdspunt verloopt uw optie. De uiteindelijke waarde bepaalt dan, of u heeft gewonnen of niet.
  • In het geld / Buiten het geld: De eindwaarde bepaalt, of u „in het geld“ of „buiten het geld“ bent, dat will zeggen of u wint of niet. Als de uitoefeningsprijs die u van tevoren heeft bepaald werd bereikt, zit u „in het geld“ en u heeft gewonnen. Als dit niet gebeurt, bent u „buiten het geld“ en verliest uw pot helaas. Als dit zou gebeuren, is er maar de mogelijkheid om er beter mee om te gaan. Lees hiervoor de andere artikelen uit onze strategie-sectie, vooral het omgaan met verliezen en over het door ons uitgelegde Money-Management.

Waarmee kunt u met binaire opties handelen?

De door ons voorgestelde brokers, die u altijd actuëel in onze lijst vindt, handelen met veel verschillende manieren van basiswaarden, op wiens ontwikkeling u altijd kunt zetten.

  • Grondstoffen: Een populair gebied voor meeste ervaren traders is de handel met grondstoffen. Hier kunt u op verschillende dingen zoals gold of olie zetten. Als u over een goed gevoel beschikt wat betreft de ontwikkeling van de economie, zal deze manier van handel plezierig voor u zijn.
  • Forex: Hier handelt u in het kader van de binaire opties met valuta-paren. Hier worden door de brokers al de grote Valuta-paren zoals USD/ EUR; EUR/GBP en veel meer aangeboden U bent geïnteresseerd in de aarden van valuta´s en hun ontwikkeling? Dan kom je hier terecht!
  • Aandelen: Een populaire vorm voor nieuwelingen bij het handelen met binaire opties is het handelen met aandelen. Hier zet u op de ontwikkeling van enkele aandelen van grote en wereldbekende bedrijven zials Apple, Nike, Microsoft, en veel anderen. Deze mogelijkheid is heel spannend voor al die mensen die belangstelling hebben in de wereldeconomie.
  • Indices: Binaire opties met Indices is een heel populaire vorm van handelen! Hier zet u op de gemiddelde ontwikkeling van verschillende aandelen, die in de bekende Indices zoals de Dow Jones zijn samengevat.

Dit is aan de ene kant een heel interessante mogelijkheid tot handelen, omdat u niet alleen in de tak Nieuws heel veel kunt ervaren, maar ook in de journaaluitzendingen of in elke economie-krant, wat belangrijke informatie met betrekking tot uw volgende trade kan opleveren. Voor beginners en ook actieve traders wordt hier nog een duidelijk getoond, dat de handel met Binaire opties heel snel kann worden begrepen. Als u bovendien onze andere strategie-artikelen leest is het voor u mogelijk om veel over de handel met binaire opties te ervaren. Laat u zich graag informeren over de wereld van binaire opties en vindt op die manier de beste weg naar de juiste handel met binaire opties!