Deel I: Inleiding

 

Money- Management:

Als een potentiële trader moet u begrijpen, dat er belangrijke factoren zijn, die u na onze mening niet mag vergeten als u echt geld wilt verdienen met binaire opties. Met behulp van deze inleiding willen wij u bekend maken met het punt „Money-Management“. Hierbij draait het daarom om te begrijpen welke binaire opties strategie u het best kunt toepassen met betrekking tot het kapitaal waarmee u bij de door ons aanbevolen brokers handelt. Wij informeren u in onze inleiding daarover, omdat we een fout bij een aantal nieuwe traders hebben opgemerkt: Zij gebruiken te een te groot aandeel van uw kapitaal binnen een enkele Trade! U heeft de mogelijkheid om met binaire opties geld te verdienen tijdens u zelf thuis zit! Dus houd rekenening met onze adviezen en de lijst van onze brokers, om uw doel te bereiken. Daarom is het van belang, dat u bij elke enkele trade niet niet te veel risico´s neemt. Doe het niet op deze manier: Stel dat uw kapitaal 1000 Euro is en u gebruikt 200 Euro voor een Trade. Dat zijn 20% en dus te veel risico en dus verkeerd!

Ons advies

Deel uw geld in het kader van onze binaire opties strategie zinvol in! Neem maximaal 5% van uw kapitaal voor een trade- zo doet u het juist! Het doel van „Money-Management“ is een voortdurende en analytische aanpak tijdens de handel met binaire opties. U kunt het met behulp van onze tips redden, om thuis succesvol geld te verdienen. Het is alleen belangrijk, dat dat U vanaf het begin begrijpt, hoe u succesvol met binaire opties kunt handelen en u zich laat helpen om de beste strategieëen voor de handel met binaire opties te begrijpen.

Verlies-management

Bij het boven uitgelegde „Money Management“ is het bovendien belangrijk een goed „Verlies-Management“ toe te passen. Het is ook bij binaire opties zo, dat u af en toe ook geld zou kunnen verliezen. Daarom is het in het bijzonder van belang, dat u in dit geval NIET van de door u aangeleerde binaire opties strategie derogeert en u zich verderaf aan uw „Money-Management“ houdt. Begin NIET daarmee, om na een teloorgang nog meer risico te nemen! U wordt op lange termijn beloont, als u verliezen goed kunt compenseren. Daarvoor hebben we ons „Money Management“ model gepresenteerd, dat verliezen zonder meer kan doorstaan, omdat u niet te veel hebt geïnvestierd in een bepaalde Trade. Neemt u aub nota daarvan dat succesvolle traders ten dele slechts 1% van hun kapitaal in trades investeren, maar desondanks vanuit huis heel veel geld verdienen! Dat kunt u ook halen!