EuroTrader ervaringen – Een review over de software

euro-trader.nlNog niet lang geleden heeft men altijd weer iets over een handelsadviestool van EuroTrader gehoord. Deze kan je volgens informatie op het internet bij de handel met binaire opties helpen. Op het internet bestaan er verschillende verhalen over EuroTrader, onder meer daardoor, dat er ook andere bedrijven bestaan die dezelfde naam hebben.

Maar over die bedrijven hebben wij het in dit EuroTrader review niet, omdat ze niets met het handelsadviestool te maken hebben. Hier gaat het over de software die op de website http://www.euro-trader.nl/ wordt aangeboden.

Binaire Opties met Optie 24  

Veel mensen die geïnteresserd zijn in de handel met binaire opties willen graag weten of EuroTrader betrouwbaar is en of de software daadwerkelijk helpt bij de handel met binaire opties. Immers wordt er belooft, dat er veel geld met de software kan worden verdiend, zodat sommige denken dat Eurotrader nep zou kunnen zijn.

Wat houdt EuroTrader in?euro-trader1

Ten eerst moeten wij in beeld brengen, wat EuroTrader inhoudt. Het is wel mogelijk, dat je de naam EuroTrader wel een keer hebt gehoord en zich
afvraagt of er EuroTrader klachten bestaan en of de beloftes wel echt zijn. Want belofte maakt immers schuld. EuroTrader belooft bijvoorbeeld, dat er een heel hoge winstpercentage bestaat en dat de software zo gemakkelijk is te bedienen, dat er iedereen mee kan werken.

Verder is het volgens EuroTrader ook mogelijk de software in verband met elke broker zoals bijvoorbeeld Optie24 en AnyOption te kunnen gebruiken. EuroTrader belooft, dat de software voor 81,35 procent nauwkeurig is. Het wordt dus beloofd, dat 81,35 procent van aale voorspellingen in een succesrijke trade eindigen, wat zou betekenen, dat 8 uit de 10 trades wel winst genereren.

Inloggen bij en betalen voor EuroTrader

Om gebruik van de software van EuroTrader te maken is het niet nodig om deze down te loaden. Dat betekent, dat je met de web-gebaseerde versie gemakkelijk vanaf je computer, je Tablet of je Smartphone via het internet kunt inloggen bij EuroTrader. Wat ook leuk is, dat EuroTrader hun software voor de eerste drie maanden gratis aanbiedt.

Nadat u drie maanden helemaal gratis gebruik van de software en goede EuroTrader ervaringen hebt gemaakt, wordt je via E-Mail gecontacteerd. Dan vraagt EuroTrader of je wilt overgaan op de software tegen betaling. Uiteraard kun je het geld, wat je met behulp van de EuroTrader software hebt verdiend ook gewoon houden.

Waarom functioneert EuroTrader?euro-trader

Bij EuroTrader gaat het over een handelsadviestool die het mogelijk maakt om koersen voor de handel met binaire opties bij een broker van jouw keuze te voorspellen. Mensen hebben bijvoorbeeld al EuroTrader ervaringen in verband met de broker Optie24 of AnyOptoin gemaakt. De software maakt het mogelijke om trends in de markt te ontdekken, omdat deze is opgbouwd door wiskundige formules en precieze algoritmen.

De geanalyseerde trends zou je ook zonder de software van EuroTrader kunnen herkennen. Maar EuroTrader gaat nog een stap verder, omdat de algoritmen van de software ook het juiste instapmoment voor een trade gaan opsporen. Dat is uiteindelijk de reden voor de hoge winstpercentage van 81,35 procent.

Goede broker

Je kan de software in verband met elke broker voor binaire opties gaan gebruiken. In dit EuroTrader review willen wij een keer twee broker noemen, waar mensen al positieve EuroTrader ervaringen hebben gemaakt. Het gaat hier over de broker Optie24 en AnyOption.

Binaire Opties met Optie 24  

Optie24 is een van de meest bekende Nederlandse broker die bij de Nederlandse AFM is geregistreerd een bijvoorbeeld een aantrekkelijke bonus van 125 procent op de eerste storting belooft. AnyOption is ook heel bekend, omdat deze broker al sinds 2008 in de markt bezig is. Het is ook een officieel gereguleerde broker met een heel uitgebreid aanbood aan verschillende verhandelbare activa. Alle twee broker zijn het wel waard om eens de gratis software van EuroTrader uit te gaan proberen.

Vooruitblik op de site Optie24.nl