Wat staat in het bericht van Euromoney.news

binaire opties tradingNiet lang geleden verscheen er op het internet een artiekel die een sterk indruk heeft gemaakt op de online community. Dat is het geval, omdat er van een geheim systeem wordt bericht, waarmee men volgens de EuroMoney ervaringen heel veel geld kan verdienen. Met het geheim systeem is de handel in binaire opties bedoelt.

Als je een keer bijvoorbeeld op wikipedia gaat kijken wat binaire opties inhouden, zie je dat het over de handel met financiële opties gaat die bij verval een vast bedragen opleveren of helemaal geen winst voor een trader brengen. Omdat je maar op de ontwikkelingen van de koersen van bijvoorbeeld aandelen gaat speculeren, koop je niet zoals aan de beurs een aandeel van een onderneming.

De handel in binaire opties werd ten eerst bekend in de Vereinigde Staten, maar volgens de EurMoney recensie wordt de handel in binaire opties ook in Nederland steed populairder. In het EuroMoney.news artiekel staat geschreven, dat de regering van Amerika heeft probeerd de handel in binaire opties te versmallen, omdat de machthebbers niet hun invloed als financiële autoritieten wilden verliezen. Volgens de EuroMoney.new artiekel werd dat probeerd, odmat door de handel in binaire opties een mogelijkheid voor de arbeiderklasse bestaat om snel rijk te worden. De EuroMoney recensie brengt ook het succes van iemand in het beeld die voor een week een dagboek heeft gehouden om zijn weg naar het eerst miljoen binnen een week te documenteren.

De webpagina http://nl.euromoney.news/ nader bekeken

Je kan niet weten of de EuroMoney ervaringen uit het dagboek van de meneer Janssen echt zijn. Het is namelijk niet bekend wie de webpagina http://nl.euromoney.news/ heeft ontworpen. Er wordt wel een verslaggever Jan Meijer aangegeven, maar dat EuroMoney geen fraude is, bewijst dat nog niet. Omdat de oorsprong van de webpagina ondudidelijk is, moet je je afvragen in hoeverre de cijfers uit het dagboek kloppen.

Als je daadwerkelijk wil beginnen om handel in binaire opties te bedrijven, is het aan te raden je goed te informeren. Je moet op bepaalde dingen letten om de betrouwbaarheid van een broker te identificeren bij wie je aan de slag wil gaan. Wees dus voorzichtig als het bedrijfszetel van een broker buiten Europa ligt. Want daar kunnen andere wetten gelden. Als een broker zijn bedrijfszetel in een Europese land heeft, is de broker ook meestal door een Europese financiële autoriteit officieel gelicenseerd voor de handel in binaire opties. Verder moet je voor het vertrouwen in een broker ook op de condities met betrekking tot de opening van de rekening en de bonussen letten. Informeer je dus goed over een broker voordat je een rekening gaat openen.

De Broker

Bijvoorbeeld is de broker Optie24 gevestigd in Rotterdam en officieel gereguleerd door de Autoritiet Financiële Markten, in het kort AFM. Bij deze broker is het minimum stortingsbedrag maar 50 Euro en je kan zelfs aan de hand van het gratis oefenaccount pas het online platform toetsen. Je hoeft bij deze broker ook niets voor de opening van een rekening te betalen, zodat de aanmelding geen verborgen kosten of commissies met zich mee brengt.

24Option is ook een bekende broker voor binaire opties. Deze is niet gevestigd in Nederland, maar op Cyprus, wat tot de Europese Uni behoord. Daar is de broker door de “Securities and Exchange Commission” gereguleerd en heeft dus een officiele licentie voor de handel in binaire opties. Dat maakt een broker altijd betrouwbaar, omdat deze dus onderhevig is aan  Europese wetten, zodat er strenge richtlijnen moeten worden gehandhaafd. Bij 24Option is een trader voor 10 procent van verlies verzekerd, kan ook gebruik maken van een gratis oefenaccount en uit een veeltaal aan verhandlebare goederen kiezen.