Disclaimer

Het is belangrijk dat jullie begrijpen dat wij niet aansprakelijk voor elke website die we kunnen koppelen aan noch doen wij geven garanties over en dergelijke site met betrekking tot de diensten die zij aanbieden, ze zijn gewoon om te worden gebruikt voor informatiedoeleinden. Moet u op zoek om te beginnen met de handel in elk type binaire opties dan u nodig hebt om volledig te begrijpen de risico’s en nogmaals wij geen hulp verantwoordelijk voor eventuele verliezen die u oplopen kunnen kan bij de handel in opties voor elk type. U moet ook controleren om te zien dat alle binaire optie makelaar of site is volledig gemachtigd en gereglementeerd voordat u voor die site aanmelden en ook ervoor te dat u weet de risico’s zorgen, zoals bij de behandeling van binaire opties moet u alleen ooit handel met geld dat je veroorloven kunt te verliezen.

U kunt contact met ons als u dit wenst en de contactpersoon ons sectie van onze website is waar u het hoofd moet om alle van de verschillende manieren kunt u contact met ons te vinden. We hebben twee verschillende e-mailadres kunt u contact met ons, de eerste is voor alle algemene vragen, met inbegrip van eventuele vragen, feedback over onze website of inderdaad alle informatie aangaande een van de binaire optie sites en makelaars die worden vermeld in onze website.

Indien u wenst te maken contact met ons op voor een van deze redenen genoemd, dan is het e-mailadres moet u info op top10binary.net zullen we proberen en weer terug naar u zo spoedig mogelijk maar laat een paar dagen uiterlijk voor alle antwoorden. Indien u wenst ons te contacteren voor elke verkoop of marketing redenen dan bent u meer dan welkom om enkel dat te doen en ons e-mailadres voor alle dergelijke vragen is verkoop op binaireoptiesned.com, nogmaals we zullen proberen en contact met u zo snel als we kunnen die langer dan een dag of twee moeten nemen. Gelieve hebben niet we een strikt privacybeleid in plaats op onze website en als zodanig, die we nooit sturen spam of marketing e-mails.