ZoomTrader – Ervaringen, Review, Betrouwbaar?

Met ZoomTrader is er een nieuwe en relatief onbekende broker op de markt voor binaire opties. Hier komt u de eerste meningen, evaluaties en testresultaten over deze heel interessante en veelbelovende aanbieder tegen. ZoomTrader zelf is een broker van de  Catherine Ltd. on British Anguilla, die z´n interessante vestiging op de Seychellen heeft gekozen.

Hieraan ziet u, dat de broker probeert, om op internationaal niveau ingang te vinden, omdat er de officiële taal Frans is en men op die manier probeert, meerde taalgebieden te integreren.

zoomtrader platform

De voordelen

  • Minimum-inbetaling van slechts 200 Euro
  • Persoonlijke support in het nederlands
  • 83% profijt per trade mogelijk
  • Ooverzichtelijk platform
  • Mobiel trading via App
  • Live-Chat

zoomtraderholland

 

Platform

ZoomTrader is gelijkwaardig aan al de andere bekende en met heel goede meningen geëvalueerde brokers. Het platform is heel overzichtelijk gemaakt en men kan heel snel alle belangrijke onderdelen terug vinden. Zometeen kan men via het overzichtelijke menu voor de gewenste opties kiezen en kan na de heel goedkoop gekozen van maar 100 Euro inmiddels met de handel met de gewenste financiële middelen beginnen.

Hier staat voor de klant een brede scala van mogelijkheden ter beschikking. Het grote aanbod aan Indices, aandelen, grondstoffen en valuta-paren resulteerde tot nu toe in heel positieve meningen van de handelnde beleggers. Bijzonder interessant is, dat men bij de High Yields, die ZoomTrader aanbiedt daadwerkelijk tot aan 650% profijt kan genereren. Natuurlijk zijn deze varianten maar ook gerelateerd aan een verhoogd risico.

Over het algemeen zijn er binnen normale trades tot aan 83% winst mogelijk, waarbij de minimale som 10 Euro bedraagt. De klant kan op die manier met kleine bedragen beginnen, om zich in het kader van binaire opties bezig te houden. Deze lage instapmogelijkheid werd tot nu toe altijd heel goed geëvalueerd. Natuurlijk kan de klant ook hier op spannende mogelijkheden met de 60-seconden trade teruggrijpen en al binnen een minuut geld winnen.

Support

Na meningen van de traders is bij ZoomTrader de support heel goed gemaakt en men wordt zometeen competent bij alle alle problemen geadviseerd. Hierbij is het op te merken, dat de support onmiddelbaar via de gewone wegen bereikbaar is en het goed opgeleide team van ZoomTrader in acht talen kan antwoorden. Italiaans is weliswaar tot nu toe nog niet in het aanbod, maar dient heel straks includeert te worden.

Tot aan deze tijdspunt kunnen italiaanse klanten zonder problemen met de heel vriendelijke Engelse support praten. Bovendien kan men bij ZoomTrader, wat in het bijzonder bij de beginners voor goede meningen heeft gezorgd, in een begrippenlijst al de belangrijke dingen over binaire opties ervaren en daarna zo met het traden beginnen.Natuurlijk heeft de klant, zoals het bij een heel goed geëvalueerde broker hoort, de mogelijkheid, via kredietkaart, overboeking of andere gewone betaalmiddelen een rekening te openen.

Betrouwbaarheid

Tot slot kan men zeggen, dat het bij ZoomTrader gaat om een heel goede broker. Daarenboven kommt men naast de boven genoemde factoren ook nog door het heel zekere handelsplatform SpotOption, dat gebruik maakt van ZoomTrader. Hierdoor is een additionele factor van zekerheid gegeven. De klant kan zich hier dus op z´n gemak voelen en met het trade beginnen. Natuurlijk kan men ook bij ZoomTrader niet altijd winnen, omdat binaire opties ook een risico inhouden. De omstandigheden voor de klant, om gemakkelijk geld te verdienen, werden er bij ZoomTrader maar heel comfortabel en klantenvriendelijk opgezet.

zoomtraderholland

Vooruitblik op de site