Stockpair – Ervaringen, Review, Betrouwbaar?

De broker Stockpair baardemet z´n opkomst in 2010 groot opzien, omdat hij met een nieuwe mogelijkheid van Trading de ervaringen van veel klanten positief beïnvloedde. Met de handel van Pairs en de analysefuncties op het handelsplatform werden na mening van de klanten nieuwe standards opgedaan. De broker is nog steeds in Cyprus gevestigd, wat in het bijzonder na de crisis al seen grote stabiliteit kan worden aangezien.

De voordelen
stockpair meningen

  • Nieuwe mogelijkheden om te handelen
  • Veel leermateriaal
  • Nederlandse platform
  • Tot aan 82 % winst
  • antrekkelijke bonus-aanbiedingen
  • Groot aanbod van Assets
  • Close-functie
stockpair

Platform

Het platform van Stockpair is volgens de klanten heel overzichtelijk opgebouwd, zodat er veel verschillende mogelijkheiden snel te vinden zijn. Zoals de naam aal aanduidt, concentreert zich Stockpair vooral op aandelen, dienovereenkomstig is het aanbod van handelbare internationale aandelen en indices ook vrij groot. Grondstoffen en Forex- valutaparen zijn verplicht en natuurlijk ook handelbaar. De looptijden van de binaire en de Pair opties zijn variabel en na ervaring van het grote aantal klanten ook heel goed opgesteld worden. Bovendien is de positieve aspect te vermelden, dat in principe tot aan 82% winst tijdens elke handelbare basiswaarde wordt aangeboden.

Concurrenten werven vaak met heel hoge maximaalrendementen, maar kunnen uiteindelijk bijna nooit zo hoge waarden aanbieden. Aan de andere kant bestaat er bij Stockpair maar ook geen terugbetaling in het geval van verlies. Door de close-optie kan er maar door de de verkoop vóór de afloop een totaalverlies worden vermeden. Natuurlijk is het bij Stockpair ook zo, dat de klant niet altijd zal winnen, omdat binaire opties ook een bepaald risico inhouden. Bij een persoonlijke strategie en een goed Bankrole-Management kan men echter proberen, om dit risico te minmeren.

Handel Platform Stockpair

Support

Een handelsrekening kan bij Stockpair vanaf 200 Euro inbetaling worden geopend. Per trade moeten minimaal 20 Euro worden ingezet. Voor een Stockpair bonus wordt niet direct reclame gemaakt, maar de broker offereert door de positieve ervaringen van de klanten wel eens interessante aanbiedingen, over die je vragen kunt stellen bij de altijd vriendelijke support.  De Engelse support reageert bovendien altijd competent op vragen en helpt zometeen met actuele problemen.

Betrouwbaarheid

Algemeen gezien blijkt Stockpair volgens het feedback van z´n klanten een heel positieve indruk te maken. Door de bijzondere en exotische mogelijkheden, die anders praktisch geen andere binaire opties broker aanbiedt, bestaat er bij Stockpair altijd de kans om op een unieke manier te handelen. Daarenboven is het innovatieve, maar begrijpelijk opgebouwde platform een groot voordeel van deze broker. Stockpair houdt in de meeste gevallen z´n beloofde maximaal-rendementen aan, vergeleken met een aantal andere aanbieders.

stockpair

Nog een plaatje van de makelaar – site