OptionBit – Ervaringen, Review, Betrouwbaar?

OptionBit is een ervaren broker die veel positieve feedback zijdens de traders heeft ontvangen en is in Cyprus gevestigd. De sinds 2009 opererende broker is een van de oudere aanbieders in deze nieuwe finantiële tak en is daardoor ook een van de ervarenste. Dit heeft geleid tot positieve meningen over Optionbit. Als u bij OptionBit een rekening opent is er een groot voordeel van deze site dat u een demo-rekening kunt openen en een gratis E-book over de handel met binaire opties krijgt. Hiermee is het voor u mogelijk om zich tactisch op uw eerste handel voor te bereiden.

De voordelenOptionBit

  • VIP program met veel aanbiedingen
  • 81% profijt per trade
  • Minimum-trade voor slechts 10 Euro
  • Demo-rekening OptionBit
  • Hulpzame support
  • Overzichtelijke platform

optionbit

Het platform

Zoals bij de meeste andere Binaire-opties-brokers is het niet nodig om een externe software te installeren. Volgens een meerderheid is dat voordelig omdat men op die manier meteen kann beginnen zonder extra instellingen op de PC te moeten regelen. Het online-platform is heel overzichtelijk gecreëerd zodat het ook voor nieuwelingen op de finantiële markt makkelijk is om straks met de handel te starten. Voor meer informatie kunt u het YouTube-video bekijken dat we extra voor u hebben gemaakt. Bij OptionBit heeft u de mogelijkheid om een trade vroegtijdig op te zeggen als u geld hebt verdiend maar gevaar loopt dat de prijs een onwenselijke daling ondergaat. Bovendien biedt de Broker ook een zogenaamde „Rollover“-functie aan. Met deze tool is het mogelijk, om de tijdstip van het aflopen van de optie uit te stellen tot een latere tijdstip. Dit aspect heeft dus ook geleid tot een hoge klantentevredenheid. OptionBit biedt u al de gebruikelijke methoden van storting aan, zoals creditkaart of moneybookers. Het is alleen jammer dat de veel voorkomende methode Paypal nog niet beschikbaar is.

Optionbit Ervaringen

Support

OptionBit is via de chatfunctie, via E-Mail en zoals bij alle andere brokers ook telefonisch zonder lange wachttijden bereikbaar. Daarbij kunt u de chat in uw taal gebruiken en van 17 uren openingstijd genieten. Na mening van de traders zijn de mogelijkheden m.b.t. support bij OptionBit heel goed.

Betrouwaarheid

Zoals eerder vermeld is OptionBit een ervaren broker, die er sinds het begin van binaire opties op de markt zit en na onze mening ook bij de beste brokers op de markt hoort. De minimum-storting van 200$ is voor nieuwkomers goed uitgezet. Het platform en support zitten heel goed in elkaar en zijn begrijpelijk voor elke klant. Optionbit is daardoor dus volgens de openbare mening van de klanten heel betrouwbaar.

optionbit

Vooruitblik op de site