Optie24 – Ervaringen, Review, Betrouwbaar?

Optie24 is een van de meest belangrijkste broker voor binaire opties in Nederland. U kunt op de website verhandelen of met behulp van de Optie24 App, die de mobiele handel mogelijk maakt.

De voordelen

    optie242

  • Minimum-inbetaling van slechts 50 Euro
  • Geen kosten of commissies
  • Handel op de meest gebruikelijke aandelen: AEX,goud, euro, etc.
  • 24 uur per dag handelen
  • Inleg vanaf 5 Euro tot 500 Euro per order
  • Optie24 oefenaccount mogelijk
  • Veel ervaring op het gebied van handelen met binaire opties
  • Makkelijk te begrijpen beschrijving van de handelprocedure

  Ga naar Optie24.nl  Exclusif – 200% Bonus

Volgens de Optie24 meningen van de trader is het een heel populaire makelaar voor binaire opties. Het hele aanbod overtuigt omdat trader steeds positieve Optie24 ervaringen maken. Dat heeft te maken met de aantrekkelijke bonussen, het minimumbedrag van 5 Euro per trade en de mogelijkheid al met 50 Euro een account bij Optie24 te openen. Er bestaat veel informatie over de broker op het internet en het lijkt als of wij hier met een betrouwbaare, Nederlandse makelaar voor binaire opties te maken hebben.

Optie24 biedt veel aan wat de verschillende aandelen en waarden betreft. Er wordt zelfs een Optie 24 bonus code gegeven, zodat men ervan kan uitgaan, dat Optie24 wel belangstelling heeft voor hun klanten. Voglens Optie24 meningen van hun klanten vindt u een dergelijk expert niet zo vaak op het gebied van binaire opties.

Handelsmogelijkheden

Er bestaan veel verschillende handelsvormen bij de makelaar Optie24. Daarbij gaat het over assets en aandelen van de meest wijdbefaamde ondernemingen en handelaars op de markt. Verder kunt u ook met grondstoffen zoals bijvoorbeeld met goud verhandelen.


Dat is een voordeel, omdat u op die manier niet afhankelijk bent van grote ondernemingen. Trader kunnen zelfs eigenaars van bepaalde indices worden, wat steeds populairder wordt bij aanbieders van binaire opties. Bovendien is het mogelijk, om op valutas te zetten. In verband met de globale handel is dat vrij boeiend. Zo kunt u bijvoorbeeld persberichten over politieke gebeurtenissen van verschillende landen volgen. Afhankelijk van gebeurtenissen in Europa kan dan erop gespeculeerd worden, dat bijvoorbeeld de Euro daalt of stijgt.

Met betrekking tot de inleggen, kunnen klanten van Optie24 op klassieke manier met de Put- en Call-optie handel bedrijven. Hier wordt erop gespeculeerd, hoe zich een koers volgens een bepaalde trendlijn gaat ontwikkelen. Hier is de eigen inschatting van belang, om ontwikkelingen van koersen van aandelen of indices te voorspellen. Wat voor goede Optie24 ervaringen zorgt, zijn de 100 assets en meer die u bij Optie24 kunt krijgen. In vergelijk met de rest van de branche is dat een geweldig aantal aan assets.

Het online-platform

Klanten maken steed goede Optie24 ervaringen met het platform. Als u eens naar de website van Optie24 gaat, valt op, dat deze heel overzichtelijk is gestructureerd. Minimalistisch en professioneel, zodat de navigatie door het web-interface geen problemen oplevert. Dat heeft daarmee te maken, dat alles is logisch geordend. Het platform loopt stabiel en er verschijnen ook geen irritante advertenties in de browser. Er bestaat ook een Optie24 App die de mobiele handel mogelijk maakt. Zo kunt u vanuit onderwegs gemakkelijk uw trades in de gaten houden en bent niet gebonden aan een computer of laptop. Op die manier kunt u een trade in de rit met de taxi openen en na het bestellen van het eten in het restaurant weer sluiten. Gemakkelijk en eenvoudig vanuit onderwegs. Dat is ook een reden waarom er steeds goede Optie24 ervaringen worden gemaakt.

De weinige stappen die leiden van de aanmelding tot de eerste trade, worden heel goed vertoond. U ziet zometeen het logo van AFM, het logo van de Autoriteit Financiële Markten. Optie24 is namelijk officieel geregristreerd bij de Autoriteit Financiële Markten, wat betekent, dat Optie24 betrouwbaar is. Een regulering bij een dergelijk autoriteit is altijd een heel goed teken, zodat bijvoorbeeld fraude bij deze broker kan worden uitgesloten.

optie24-platform

Verder wordt er op de startpagina ook een overzicht van de ontwikkeling van de koersen gegeven. Dat lijkt er bijna als of u op de Wall Street bent. Verder worden ook u keuzemogelijkheden vertoond. Zo bepaalt u ten eerste de handelstermijn, die kort of lang kan zijn. Daarana kiest u voor een bepaalde looptijd, binnen welke u de ontwikkeling van een koers wilt voorspellen. Als u bijvoorbeeld wenst in de Euro te beleggen en ervan uitgaat, dat de beurstand over een uur lager zal zijn, kiest u voor een termijn van een uur. Verder bestaat er de mogelijkheid om termijnen van 30 of 60 minuten te bepalen. In een volgende stap kiest u voor een beurs, zoals bijvoorbeeld indices, aandelen, valuta of grondstoffen. Zal de DAX binnen een uur hoger of lager staan? Het ligt aan u, wat u bepaalt.

Beneden op de website wordt er nog een keer van alle functies een lijst opgemaakt, van welke u voglens Optie24 ervaringen gebruik kunt maken. U vindt er ook alles over het beleid, voorwaarden en rechtelijke zaken of regels. Verder vindt u daar ook een overzicht van bonussen en bepaalde acties. Want er bestaat een verder feature van het platform, wat volgens Optie24 meningen van klanten heel aantrekkelijk is. Namelijk de trading competitie, in verband met welke de beste traders van de maand worden vertoond. Immers zijn er aanvullende prijzen van 100 Euro tot 1000 Euro te winnen. Dat is volgens Optie24 ervaringen een extra motivatie om succesrijk aan de slag te gaan met binaire opties.

  Ga naar Optie24.nl  Exclusif – 200% Bonus

Veiligheid en regulering

Met betrekking tot de betrouwbaarheid valt te zeggen, dat Optie24 met de loop van de jaren een heel positief reputatie heeft gekregen. Dat heeft onder meer daarmee te maken, omdat er een heel goed privacy beleid bestaat. Daarin is alles over het veilig handelen en een betrouwbare omgang met uw persoonlijke gegevens neergeschreven. Verder is het online-platform met de meest recente technologie ontwikkeld, zodat u van een heel goed handelsomgeving kunt gebruik maken. Het platform is heel gemakkelijk te begrijpen, zodat iedereen daarmee kan omgaan. Ook de tradingsignalen zijn afkomstig van een betrouwbare bron, namelijk van Reuters.

Bovendien is Optie24 sinds september 2015 officieel gereguleerd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Dat is altijd een teken voor betrouwbaarheid, want de AFM vergunning zorgt steeds voor vertrouwen in een bepaalde broker. Verder wordt er niet maar met de persoonlijke gegevens goed omgegaan, maar ook met het geld van de klanten. Met betrekking tot het geld van de klanten onderligt Optie24 de Europese richtlijnen, zodat het geld van de investeerders op een andere rekening wordt bewaard. Het vermogen van het bedrijf en het geld van hun klanten ligt dus op gescheiden rekeningen. In het geval van bankroet is het geld van de klanten dus beschermt en een trader krijgt zijn geld altijd terug. Dat alles maakt een serieuze broker uit, zodat er niet sprake van fraude is bij Optie24.

Opening van de rekening en bonussen

Het is uiteraard mogelijk om vrij van kosten een Optie24 account aan te maken. Daarop kan zometeen geld worden gestort en het minimum stortingsbedrag ligt bij maar 50 Euro. Dat is dus de optie24 androidkleinst mogelijke accountgrootte. Als welkomstbonus ontvangt u een 100 percent bonus. U inzet wordt dus versubbeld. Er bestaan veel verschillende wegen om geld te storten. Dat kan met iDEAL, Moneybookers, Neteller, Paypal en credietkaart. U hebt de keuze uit deze methodes en kiest het best voor die methode, met welke u de zich prettig voelt. De rekening kan bij Optie24 met Euro of Dollar geopend worden.

Als u eens geld hebt gestort en de bonus werd ontvangen, kunt u beginnen om te traden. Daarbij ligt het minimale bedrag per trade bij maar 5 Euro. Dat is niet veel, wat vooral voor nieuwelingen heel aantrekkelijk is, om eerste Optie24 ervaringen op te maken. Voglens Optie24 meiningen van klanten reageert de broker heel snel wat de uitbetalingen betreft. Zo duren uitbetalingen maximaal 24 uur. Bij andere brokers duurt dat wel soms wat langer.

Voor het geval, dat u nog niet zometeen met echt geld wilt beginnen om te traden, kunt u ook pas starten met het oefenaccount. Hierbij gaat het over een rekening, die niet met echt geld functioneert. Op die manier kunt u het Optie24 platform testen en bepaalde strategieën uitproberen.

Voor de opening van de rekening is er niet veel informatie van u nodig. U hoeft maar uw persoonsgegevens aan te geven, zoals bij alle andere accounts op het internet. Als er toch iets zou mis gaan, waarvan er niet moet worden uitgegaan, kunt u altijd de klantenservice contacteren.

Storting en uitbetaling

Volgens Optie24 ervaringen kan het geld op verschillende manieren gestort en weer uitbetaald worden. Voor de Nederlandse trader is het gemakkelijkste weg om geld te storten door iDEAL te gaan gebruiken. Dat is een van de snellste mogelijkheden en heel gemakkelijk, omdat u het geld via uw bank kunt overmaken. Veel klanten kiezen voor deze weg, omdat het gewoon een bekende weg is om geld over te maken. Verder is het ook mogelijk om geld via crediekaart op de rekening bij Optie24 bij te schrijven. Daarvoor zijn de meest gangbare credietkaarten zoals bijvoorbeeld Visa en Mastercard geschikt. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van bijvoorbeeld PayPal, een van de meest bekende e-wallet services.

Klantenservice

Wat ook heel goed is aan Optie24 is de klantenservice. Optie24 ervaringen met de klantenservice laten zien, dat de broker belangstelling heeft voor zijn klanten. In eerste instantie kan de FAQ sectie meestal al verder helpen. In deze sectie worden al heel veel vragen beantwoord. Als er niet alle vragen van u worden beantwoord, kunt u nog steeds de klantenservice contacteren. Dat kan via verschillende wegen gebeuren. Zoals de naam van de broker al laat zien, is het niet maar mogelijk rond de klok te handelen. Het is namelijk ook mogelijk 24 uur per dag advies van de klantenservice te krijgen. Daarvoor kunt u gewoon bellen, zodat u telefonisch verder wordt geholpen.

Een andere mogelijkheid om de klantenservice te bereiken is de chat. Dat is een van de snellste mogelijkheden om contact met de support op te nemen. Uiteraard kunt u ook via E-Mail vragen laten beantwoorden. Optie24 meningen van hun klanten laten zien, dat de beantwoording van de E-Mails niet heel lang duurt. Zo kunt u op verschillende manieren contact met de support opnemen en zonder problemen tegen te komen met het verhandelen van binaire opties beginnen.

Conclusie

Het Optie24 review ligt ten grondslag, om een oordeel over de broker Optie24 te maken. Wat ons betreft, is Optie24 een betrouwbare makelaar van binaire opties, die wel serieus is. Aan de hand van de beschreven punten in dit review kunnen wij concluderen, dat wij hier met een voorbeeldige broker van binaire opties te maken hebben. Wilt u dus zeker zijn, dat u met een goede broker te maken heeft, dan kiest u voor Optie24. De door de AFM officieel gereguleerde broker maakt een plezerig handel met binaire opties mogelijk. Daarbij overtuigt de broker door het hele aanbood. Het beginnt al met de verschillende handelsvormen, die voor u ter beschikking staan. Zo kunt u gebruik maken van de meest gangbare handelsmogelijkheden. Daarbij horen bijvoorbeeld de meer dan 100 mogelijke assets en de verschillende optiesoorten, zoals bijvoorbeeld de 60 seconden trades, de one-touch handel en de out-of-market opties.

Ook de minimale accountgrootte van 50 Euro is heel aantrekkelijk voor nieuwelingen, omdat er niet veel geld moet worden gestort, om met het traden te kunnen beginnen. Ook het minimaal tradingbedrag van maar 5 Euro is een voordeel voor traders met weinig ervaring. Zo kunt u met de minimale eerste storting al tien trades maken. In verband met het oefenaccount, waarmee u de eerst stappen en handelsstrategieën kunt testen, is dat een pluspunt voor Optie24.

Verder is het welkomstbonus van 100 percent heel aantrekklijk, zodat u al uw eerste storting kunt verdubbelen. Informatie over de Optie24 bonus kunt u op de website verkrijgen. Bovendien hebt u bij Optie24 met een broker te maken die een heel goed handelsplatform ter beschikking stelt. Het platform loopt voglens Optie24 meningen van klanten stabiel. Verder is het online-platform goed gestructureerd en daardoor heel overzichtelijk. Daarom is de navigatie door het web-interface geen probleem, want alles zit logisch op zijn plek. In totaal levert dat een heel gebruiksvriendelijk handelsplatform op.

U moet weten, dat de handel met binaire opties altijd met risico’s is verbonden, ook als u met een heel betrouwbare en serieuze broker te maken heeft. Daarom is het altijd van belangrijk de handelsregels, de Algemene Voorwaarden en de voorwaarden van de uitbetaling te bekijken, zodat geen negatieve Optie24 ervaringen worden gemaakt.

  Ga naar Optie24.nl  Exclusif – 200% Bonus

Nog een plaatje van de makelaar – site