IQOption – Ervaringen, Review, Betrouwbaar?

Hoe serieus is IQOption? Misschien hebt u zich dat eens afgevraagd, zoals wij dat ook hebben gedaan. Daarom willen wij in dit IQOption test de vraag nagaan, of IQOption een serieuze broker is. Daarvoor onderzoeken wij verschillende aspecten, zoals bijvoorbeeld het leermateriaal, de klantenservice en IQOption ervaringen. Verder verklaren wij, of Skrill de einige stortingsmethode is en of er tips voor IQOption bestaan. En dan gaan wij nu beginnen met ons IQOption review.

    iqoption

  • De aanbieder is gelicenseerd door de CySEC
  • De koersen zijn afkomstig van het persbureau Reuters
  • De online platform kan intuïtief worden bediendt
  • Het oefenaccount is gratis
  • Hebben trader een VIP rekening, kunnen ze maximaal 60% van hun ingezet kapitaal terug krijgen

De broker IQOption bestaat pas sinds sommige jaren. In deze tijd heeft deze broker al enkele awards gewonnen, zoals bijvoorbeeld de award in het jaar 2014 voor de meest betrouwbare broker. Verder is het oefenaccount voor trader aantrekkelijk. Deze oefenaccount wordt soms ook IQ Option demo account genoemd. En het IQ Option oefenaccount en het IQ Option demo account zijn hetzelfde.

IQOption heeft zijn bedrijfszetel op de Seychellen en onderligt dankzij een verdere bedrijfzetel in London de EU-richtlijnen. Deze beschermen de trader enorm. Zo regeln zij bijvoorbeeld dat de rekeningen van het geld van de trader en het rekening met het vermogen van het bedrijf gescheiden zijn. Daardoor is het geld van de traders beschermt, voor het geval, dat de broker eens bankroet is. Bij de CySEC heeft de broker de licentienummer 247/14. Dat zijn vooreerst goede randvoorwaarden en een goed begin voor deze IQOption test.

Maar wat een aanmerking op IQOption is, is het feit dat de Algemene Verkoopvoorwaarden en de betalingscondities in het Engelse taal zijn. Hier heeft de broker inhaalbehoefte, omdat trader de randvoorwaarden voor het digitaal handel met binaire opties moet kunnen begrijpen. Uiteraard kleurt dit punt ons IQOption meningen negatief. Dat was maar de eerste negatief IQOption mening.

Over het algemeen zijn het goede randvoorwaarden voor de IQ Option trading ervaring. Dat wordt door de Engelse taal moeilijker. Trouwens, soms wordt deze broker ook IQ Option of zelfs IQOptions genoemd. Laat uw niet daarvan door elkaar brengen. Het volgende punt in ons IQ Option review is de online platform uiteraard een belangrijk deel van de IQ Option trading ervaring en daarom moet zij in dit IQ Option review ook aan bod komen.

De online platform

De broker IQ Option biedt hun trader een online platform, welke goed is gestructureerd en daardoor gemakkelijk is te bedienen. Maar wat de hele indruk vermindert, zijn enkele verlinkingen op het Engels. Maar desondanks is een hoge gebruiksvriendelijkheid gegeven, wat ook het geval is bij de mobiele applicaties, welke de handel bij IQ Option ook aan de hand van een Tablet of Smartphone mogelijk maken. Verder viel positief in dit IQ Option test op, dat de koersen voor de handel van het bekende persbureau Reuters afkomstig zijn. Daardoor heeft het IQ Option trading een betrouwbare basis.

Om te kunnen beginnen met het traden moet een rekening worden geopend. Daarvoor zijn maar enkele persoonlijke gegevens nodig, zoals bijvoorbeeld de naam en een Email-adres. Daarop volgend moet een kopie van de identiteitskaart of reispas naar IQOption worden gestuurd. In een verdere stap moet een keuze gemaakt worden, met betrekking van de aard van de rekening. Het kan worden gekozen tussen een gratis oefenaccount van IQOption en een gewone rekening. De gewone rekening kan al met een storting vanaf 10 USD geopend worden. Dat kan ook door Skrill gebeuren.

Verder kan het geld snel via IQ Option Paypal aar IQOption worden gestuurd. Waarschijnlijk ist dat de snelste methode. Want normaal gesproken is Paypal heel snel en dat geldt ook voor IQ Option Paypal. 10 USD is een heel laag bedrag en dat laat zien, dat de horde om handel bij IQ Option te bedrijven heel laag is. In het gevolg kan de IQ Option login op de platform van IQOption plaatsvinden, welke rechtsboven in de hoek is te vinden. Het proces van het IQ Option inloggen kan dus niet makkelijker zijn.

Trader kunnen ook kiezen voor de VIP rekening. Daarvoor moet tenminste 1000 USD worden gestoordt. Daar kunt u van een maximaal terugbetaling van 60% profiteren en met meer dan 70 verschillende waarden handel bedrijven. Daarboven krijgt u een persoonlijk adviseur, zodat uw maandelijkse trading activiteiten geanalyseerd worden. Daardoor kunnen trader in de toekomst nog beter handelen.

Naast het kosteloos IQ Option oefenaccount en een reale rekening, bestaat er ook de VIP rekening. De VIP rekening start vanaf een minimum stortingsbedrag van 1000 USD ter vervoeging. Dit biedt trader meer dan 70 assets en een terugbetaling van 60%, als een trade niet succesrijk geplaatst werd. Trader met een VIP rekening krijgen een persoonlijk adviseur en een maandelijkse analyse van hun trades.

Kortom: De eigenschappen van de verschillende types van rekening zijn goed en trader hebben verhoudingsgewijs goedkope condities. Deze punten werken zich ook positief uit op het uitslag van dit IQ Option test. Voor de rest bestaat bij IQ Option ook een kampioenschap, bij welke de winner zelfs een premie van 250 USD ontvangt. Dus: Het IQ Option trading bestaat uit verschillende modellen. Nu gaan wij verder in ons IQ Option review en bekijken de klantenservice.

Support

IQ Option biedt hun tradern een brede keuze aan verschillende materialen. Helaas is het leermateriaal op het Engels, waardoor het allemaal moeilijker zou kunnen zijn om te begrijpen.

En ook bij de klantenservice betaat behoefte van verbetering. Want deze is maar via Email te bereiken en biedt niet de mogelijkheid aan, om via telefoon of een Live-chat contact met de klantenservice op te nemen. Helaas worden ons IQOption meningen door de klantenservice negatief beïnvloed maar deze IQOption mening is niet het eindresultaat. Dat was de laatste punt in ons IQ Option review.

Betrouwbaarheid

De eerste vraag in dit IQOption test was, om na te gaan of IQ Option een serieuze aanbieder is of juist niet. Nou, het werd niets gevonden, wat een onbetrouwbare broker uitmaakt. Verder werd geconstateerd, dat de online platform gemakkelijk is te bedienen en trader kunnen zich zonder veel moeite registreren. In het gevolg kunt u tussen verschillende types van rekeningen kiezen, zoals bijvoorbeeld de VIP rekening, een gewone rekening of een gratis oefenaccount, die vaak ook IQ Option demo account genoemd wordt. Om het geld over te maken kunt uw bv. Skrill of IQ Option Paypal kiezen. Daarnaast kunt u zich bij IQ Option inloggen. Maar de IQ Option test liet zien, dat het aanbood gedeelteijk nog op het Engels was, waardoor wanbegrip zou kunnen ontstaan.

Positief daarentegen is de lage minimum stortingsbedrag van maar 10 USD en de opbrengsten van hooguit 92%. Trader met een VIP rekening kunnen zelfs tot 60% van de inzet terug krijgen. Zo kan het IQ Option trading een hoog winst brengen. Dat zijn hoge waarden en deze werken zich positief op de IQ Option ervaringen uit. In het degendeel is het bereiken van de klantenservice niet heel uitgebreid, want deze is maar via Email te bereiken.

Over het algemeen kan dus worden geconcludeerd, dat IQ Option een serieuze broker is, welke maar nog de een of andere verbeteringen nodig heeft. Tot deze verbeteringen hoort zeker niet de IQ Option login. Het IQ Option inloggen is heel makkelijk en gebeurt binnen enkele seconden.  Dat is het eind van dit IQ Option review en onze IQOption ervaringen. Wij hopen dat uw nu een goed beeld van dit broker heeft en zin hebt om met IQ Option trading te beginnen. Wij hebben maar een positief IQOption mening.

Nog een plaatje van de makelaar – site