EZTrader – Ervaringen, Review, Betrouwbaar?

De broker EZTrader is reeds sinds 2008 actief op de markt voor binaire opties en beschikt over uitstekende meningen binnen hun vaste klantenkring. Deze broker is, zoals veel andere serieuze brokers, in Cyprus gevestigd.

EZTrader munt na mening van de gebruikers uit boven een eenvoudig te bedienen platform, een heel goede support en de doorlopend wisselende bonus mogelijkheden. Het is bovendien op te merken, dat de broker beschikbaar is in alle gangbare talen, zoals in het Engels, Spaans en Frans.

De voordelenEZTrader ervaring

  • Minimum-inbetaling van slechts 100 Euro
  • CySEC-gereguleerd
  • 95% profijt per trade mogelijk
  • Ooverzichtelijk platform
  • Mobiel trading via App
  • Heel goede support
  • Gratis e-book
eztrader

Platform

Het platform van de broker EZTraders werd sober,maar elegant gecreëerd. De klant weet direct hoe men met de website omgaat een kan de gewenste functies uitvoeren. Hieraan merkt u op, dat de ervaringen, die deze broker heeft, direct naar klantenvriendelijkheid en makkelijke bediening werden vertaald. Naast de talrijke functies en trading-mogelijkheden, die de klant mag gebruiken, is er vooral een zaak opmerkelijk. Bij EZTrader bestaat er de mogelijkheid, als vóór afloop van de eigenlijke auctie voor een voorgestelde prijs te verkopen. Nadere informatie daarover ontvangt u direct van de vriendelijke support.

In het algemeen kunt u bij EZTrader tot aan 95% winsten verkrijgen, wat binnen het gemiddelde ligt. Want met binaire opties kan men gewoon heel hoge rendementen verkrijgen. Er bestaat maar natuurlijk ook een dienovereenkomstig risico tot verlies. Daarmee kunt u als trader maar leren om te gaan.

Support

De support werd, zoals vermeld,  onder de klanten als heel vriendelijk en hulprijk ingeschat. De advideringen via telefoon zijn heel competent en via de mail vrijweil altijd te bereiken. De precieze tijden staan direct op de website van de broker. Hier wordt op alle vragen ingegaan, die door de op de website van de broker hulprijke FAQ´s nog niet konden worden beantwoord.

Handels-rekeningen kunnen bij EZTrader vanaf een storting van 200 worden geopend. Bij een minimale handelsom van 25 Euro per trade, zijn er geen grote barriéres voor de instap. Nieuwe klanten ontvangen de EZTrader bonus op aanvraag. In ieder geval dient men de klantensupport via de live-chat te benaderen, om een individuële bonus te beklinken, die gewoon wordt beïnvloed door de hoogte van de storting (tot aan 2.000 dollar bonus zijn mogelijk).

Betrouwbaarheid

Samengevat zijn de meningen van de traders van de broker EZTrader zo te evaluëren, dat u bij deze broker serieus en verantwoordingsbewust behandeld wordt. Dat ziet u bij de veeltal uitbetalings- en stortingsmogelijkheden, zoals bij de eenvoudige handhaving van het platform en de support. Bovendien is de broker al heel lang actief op de markt en ontving een hoop positieve feedback.

Natuurlijk bestaat er ook nog een vast risico bij de handel met EZTrader, dus wees bewust ervan. Het aantal materialen, die door deze broker maar ter beschikking worden gesteld, informeren maar zowel beginners als ook geavanceerden over alles, wat men hoeft te weten over de handel met binaire opties bij EZTrader. Door al deze factoren en de positieve recenties door de klanten kon EZTrader in totaal heel goed scoren.

eztrader

 

Vooruitblik op de site