CapitalOption – Ervaringen, Review, Betrouwbaar?

De broker CapitalOption is een aanbieder van binaire opties, werd in het jaar 2011 opgericht en heeft zijn officiele vestiging in Cyprus in Europa, waar ze door „Cyprus Securities en exchange Commission“ (CySEC) gereguleerd zijn en dus een officiele licentie voor de handel met binaire opties hebben. De doelgroep van CapitalOption is voornamelijk de duitse trader, zodat ook de professionele klantensupport en z´n partners Duits praten.

Daardoor bieden ze professionele hulp aan bij de handel met digitale opties en positieve CaptialOption ervaringen komen tot stand door de hoge klantenteveredenheid. Met betrekking tot de verschillende handelsvormen en het handelsplatvorm van de broker, blijven er geen wensen onvervuld, want het aanbod van verschillende basiswaarden, functies en informatiediensten respectievelijk de handel met binaire opties is omvangrijk voor beginners, maar ook voor geadvanceerde traders.

Voor- en nadelen

capitaloptionlogo

  • veel verschillende soorten van Assets en bijhorende basiswaarden
  • heel hoge welkomsboni
  • heel geringe minimale handelssom van alleen maar 5 Euro/Dollar
  • relatief geringe minimale inbetalingssom van alleen maar 200 Euro/Dollar
  • mogelijkheid tot gratis registratie zonder storting (waardoor een demo-rekening overbodig is)
capitaloption

Het handelsplatvorm- Het aanbod

Het web-gebasserde handelsplatvorm van CapitalOption laat de klanten goede ervaringen verzamelen. Want daardoor dat het handelsplatvorm web-gebaseerd is, kan er wereldwijd en 24/7 met binaire opties worden gehandeld. In verband met de mogelijkheid, om via een smartphone en de bijhorende CapitalOption App te handelen, komt een brede rij aan flecibiliteit tot stand. U kunt dan bijvoorbeeld een trade in de taxi beginnen en in het restaurant na de bestelling van het avondeten deze trade pas afsluiten. U bent dus niet afhankelijk van uw PC en kunt ook andere alledaagse activiteiten nagaan, terwijl er trades aflopen. Het online trading platvorm maakt een goede indruk door zijn ronduit design en het overzichtelijke ontwerp, wat het proces van vinden en kiezen van handelsfuncties vergemakkelijkt.

Helaas wordt er op het handelsplatvorm van CapitalOption geen gebruik gemaakt van een Chartpresentatie, die maar heel populair is bij de traders want deze tool is heel overzichtelijk en het biedt de mogelijkheid om al z´n trades te observeren. Aan de andere kant biedt CapitalOption maar een breed aanbod aan verschillende bijscholingen, zodat er door video tutorials naast de basisbegrippen ook informatie met betrekking tot de handel met binaire opties ter beschikking word gesteld. Dit is natuurlijk een enorme hulp voor beginners, maar ook gevorderden krijgen hier nog extra ideeen. Het gaat bij deze bischolingsaanbiedingen namelijk bijvoorbeeld om risico-management en psychologische componenten van het traden. Omdat het aanbod zowel voor beginners, als ook voor gevorderden is opgezet, worden hier vaak positieve CaptialOption ervaringen verzameld.

Storting en Bonus

Om te beginnen met het handelen met binaire opties, is van tevoren een gratis registratie nodig, die maar niet heel veel tijd in beslag neemt. U kunt zich met behulp van de PC, inmiddels maar ook met de meeste mobiele toestellen aan gaan melden op het platvorm van CapitalOption en voor een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen, om zzich online op het CapitolOption trading platvorm in te loggen. De minimale storting voor de eerste trade bedraagt 200 Euro of 200 US Dollar. De valuta´s van de rekening wordt in het begin bepaalt en kan daarna niet meer worden veranderd. Daarvorr zou u een additionele rekening moeten openen. Bij CapitalOption gebeurt de storting zonder moeite via de kredietkaart of overboeking. Er bestaat maar niet de mogelijkheid, om via de gewone e-geldbeurzen een inbetaling te doen.

Op CapitalOption kan er op aandelen, indices, grondstoffen en ook valuta-paren worden gezet. Daarbij heeft u de keuze uit ongeveer 60 basiswaarden, wat beneden het gemiddelde van de branche ligt en dus een minpunt voorCapitalOption is. Er bestaat maar de mogelijkheid tot de gewone handelsvormen, zoals bijvoorbeeld de Up/Down-Handel en de 60 seconden trades. Er kunnen ook Ladder, Pair of OneTouch contracten worden gehandeld. Het aanbod is ondanks de lage basiswaarden veelvoudig en daardoor worden toenemend positieve CapitalOption ervaringen opgedaan. De looptijden van de trades zijn variabel en kunnen een paar seconden, maar ook drie kwartielen van een jaar bedragen.

Betrouwbaarheid van de Broker

Positieve evaluaties zijn vaan gebaseerd op de Boni, die aan de nieuwe klanten worden aangeboden. Zoals bij het merendeel van de andere aanbieders staan de Boni ook hier altijd in samenhang met bepaalde acties en kunnen stijgen tot een bedrag, dat tot aan 150 % van het stortingsbedrag bedraagt. Vaak gaat een Bonus maar gepaard met bepaalde condities, zodat er voor een uitbetaling ten eerste een bepaald bedrag in Optiepremieëen moet worden omgezet.

Niet alleen voor gevorderden, maar ook voor beginners blijkt het handelsplatvorm van CapitalOption een goede alternatief met een veeltal aan attractieve aanbiedingen en diverse handelsvormen te zijn. Het aanbod van leren en bijscholing kan niet alleen effectief voor beginners zijn, maar ook voor meer ervaren traders. Uiteindelijk worden positieve CapitalOption ervaringen op grond van professionele klantenservices opgedaan. Deze services kunnen in het Duits worden gecontacteerd en vragen worden er snel beantwoord.

capitaloption

 

Vooruitblik op de site