BDSwiss – Ervaringen, Review, Betrouwbaar

Binnen een korte tijdsperiode heeft het innovatieve Start-up bedrijf BDSwiss zich op het gebied van online-tradings gevestigd en heel veel positief ervaringen ontvangen. De handel met binaire opties kent weliswaar inmiddels een flink aantal brokers op het internet, maar BDSwiss steekt uit op de markt en mag zich zelf de Nr. 1 noemen op de duitse markt. Bovendien is BDSwiss sinds kort in bezit van een regulering door CySEC. De web-gebaseerde aanbieder wordt bedreven door de „Keplero Holdings Ltd.“, die in Nikosia (Cyprus) is gevestigd. Naast verschillende filialen in heel Europa is er ook een vestiging in Frankfort aan de Main.

De voordelen

Banc de Swiss platform

  • Regulering door de CySEC
  • Rekening openen vanaf 100 €
  • Overzichtelijk platform
  • 89% profijt mogelijk
  • Verliesverzekering mogelijk
  • riendelijke support

banc de swiss ervaringen

Platform

De aanbieder kan in het bijzonder trots zijn op z´n uitstekend Softwareinterface, dat heel gebruikersvriendelijk werd ontwikkeld. Dit blijkt ook uit de makkelijke handhaving daarvan en uit de positieve ervaringen van de klanten daarover. In het verleden was het vaker het geval dat alleen professionals informatie konden filteren uit een onoverzichtelijke mix van van getallen en moeilijk te begrijpen charts. Dit is nou niet meer zo. Het is nu ook voor beginners mogelijk, om bijvoorbeeld met behulp van de “Traders Choice Bar”, die de tendens van andere traders aantoont, een gemakkelijke toegang te vinden tot BDSwiss. Natuurlijk biedt de software maar ook aantrekkelijke functies voor meer ervaren traders. Een download van de software is niet nodig, want alle acties worden direct in het browserschermpje uitgevoerd. Op die manier is de klant ook niet meer afhankelijk van een bepaalde plek waar hij wil handelen.

Banc de Swiss

Support

De support is bereikbaar via Live-Chat, E-Mail, Skype of op klassieke manier via telefoon tijdens de gewone kantoortijden. Als u op zoek bent naar een broker, die een Top-kwaliteit op het gebied van Service, in de handel met binaire opties en bijhorende software biedt, komt u bij BDSwiss na ervaring van de klanten best goed terecht.  Via de de rekening-button op de startpagina van de website bent u binnen drie stappen (aanmelding, bevestiging, storting) geregistreerd op het platform en u kunt direct deel nemen aan de handel. De opties van storting variëren van een standaard-overschrijving, creditkaarten (Visa, MasterCard) tot aan de op het internet populaire eWallet-aanbieder Skrill (voormalig: Moneybookers). Er wordt maar een minimale inbetaling van 100 EUR/ USD vereist. Uitbetalingen  van uw rekening op BDSwiss zullen normaal gesproken binnen een tijdspan van twee dagen naar de door u aangegeven rekening voltooid zijn.

Betrouwbaarheid

Er boven op komend biedt BDSwiss een grootscheeps VIP-programma aan, wat o.a. diverse inbetalingsboni offreert.  De hoogte van de bonus kunt u in principe zelf bepalen, want hoe meer- uitgaand van je storting- wordt gedraaid, hoe hoger is ook de beloning voor u. Maximaal is het mogelijk om een 100% bonus te verkrijgen voor een storting bij een twintigvoudige draaiing van van het inbetaalde bedrag. Bij een tienvoudige vermeerdering wordt u immers met 10% beloont en bij vijftienvoudige vermeerdering met 50%. In vergelijking darmee verwacht een aantal andere brokers een viertigvoudige draaiing va uw geld en geeft daarvoor minder bonus. Trades zijn trouwens al mogelijk vanaf 5 EUR/USD, wat voordelig is voor onervaren traders omdat het financiële risico op die manier minimaliseerd wordt. Bij BDSwiss staan er meer dan 170 basiswaarden ter keuze.  Deze zijn opgedeeld in grondstoffen, waaronder landbouw-stoffen en ook de edel metalen worden meegeteld, deviezen (valuta-paren), aandelen en indices. Iedereen kann dus zelf bepalen met welke basiswaarde hij het liefst gaat handelen.

banc de swiss ervaringen