Anyoption – Ervaringen, Review, Betrouwbaar?

Anyoption is een van de wereldwijd grootste en populairste online-brokers op het gebied van binaire opties. Het in 2008 opgerichte bedrijf en dus ook eerste aanbieder van binaire opties heeft zijn vestiging in Cyprus, maar is de hele dag via alle continenten bereikbaar.

Anyoption verschilt van andere brokers daardoor, dat deze aanbieder beschikt over een Europese regulering door de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC). Het bijzondere aan deze broker gedurende al de jaren is de adviesverlening, die toegeschreven kan worden aan de professionele klantensupport. Daardoor worden normaal gesproken positieve Anyoption ervaringen opgedaan.

De voordelenAnyOption

  • mobiel trading via Apps
  • individuële bonus van tot aan 75 percent
  • Winstmogelijkheden tot aan 71%
  • meer dan 100 basiswaarden handelbaar
  • snelle, vriendelijke en Duitstalige klantensupport
  • krachtig trading-platform met innovatieve handelsvormen
anyoption

Platform

Een highlight wat ook bijdraagt aanonze positieve anyoption ervaring respectievelijk evaluatie, is het heel functionele trading-platform. De gebruikersvriendelijke handelsplatvorm is via de browser te gebruiken en werd door de broker zelf ontwikkeld. Deze ontwikkeling houdt ook regelmatige additionele ontwikkelingen in, die meer features, een nog makkelijkere bediening en andere verbeteringen biedt. Zowel nieuwelingen, als ook professionals zullen overtuigd zijn van het krachtige handelsplatform, die natuurlijk ook in het Duits te gebruiken is. Een heel bijzondere eigenschap van het platform is, dat de traders tot aan vier binaire opties en diens ontwikkeling tegelijkertijd kunnen volgen. Dit is net heel zinvol in het geval dat er meerdere open posities aanwezig zijn, omdat men verschillende opties heeft gekocht.

Ook de mogelijke handelsvormen krigen door ons een positieve evaluatie. Traders kunnen niet alleen voor eenvoudige binaire opties kiezen, maar ook de inmiddels heel populaire one-touch opties zijn handelbaar bij anyoption. Hier zijn de kansen op winst nog hoger dan bij de eenvoudige opties en de koers van de basiswaarde moet slechts een keer een bepaalde waarde „aanraken“. Een andere handelsvorm wordt „Option+“ genoemd en biedt de mogelijkheid, dat een terugverkoop van de optie is toegestaan. Daardoor kunnen eventuële verliezen vaak worden vermeden of verkleind.

Eenmalig is bij anyoption ook de innovatieve handelsvor „Binair 0-100“, die voor ervaren traders werd geconcipeerd. Hierbij zijn de te behalen rendementen niet zoals in de klassieke binairhandel vast gedefiniëerd, maar veranderen dynamisch, afhankelijk van de marktontwikkeling. De handelsvorm biedt in ieder geval meer flexibiliteit en traders met een bepaalde ervaring kunnen met behulp van deze handelsvorm gunstige marktsituaties beter hanteren voor hun eigen profijt.

Handelscondities en services

De handelscondities zijn na onze ervaring bij anyoption doorgaans positief, net ook in vergelijking met de andere brokers. Weliswaar bedraagt de minimale storting inmiddels 200 Euro (voormalig: 100 Euro), maar deze minimale storting komt wel nog in het moderare kader van minimaal vereiste stortingen terecht.

De positieve ervaringen met anyoption houden met betrekking tot de in- en uitbetalingen ook in, dat deze bij- en afschrijvingen op een veeltal manieren kunnen worden uitgevoerd. Hier horen ook kredietkaarten, gewone bankoverschrijving en giropay bij. Geld op bepaalde binaire opties kunt u „gokken“ vanaf een minimale inzet, die bij de broker anyoption 25 Euro bedraagt.

Onze ervaringen met de broker anyoption zijn bovendien ook ook, omdat er meer dan 100 basiswaarden (Assets) kunnen worden gehandeld. Dit is een redelijk grote span aan keuze. Onder deze 100 basiswaarden zijn mmar 60 verschillende aandelen terug te vinden. Een grotere selectie uit deze sector is op dit moment bij geen andere broker te vinden. Een deel van de goede anyoption ervaring is is gebaseerd op de flexibele verliesverzekering, die doorgaans tussen 5 en 25 percent bedraagt, afhankelijk van het gekozen rendement. De mogelijke looptijden van de binaire opties hebben bij anyoption een tijdspan van enkele minuten tot aan het eind van de maand.

Bonus en support

Ook de condities op het gebied van bonus, zoals de klantensupport zijn natuurlijk een deel van onze anyoption-ervaring. Met een klein repertoire aan handelsvaardigheden en een wat hoger minimaal-storting is het niet onrealistisch, om bij anyoption zelfs een bonus van tot aan 75 percent te verkrijgen. Een vastgelegde bonus bestaat er niet, zodat het aan de trader zelf ligt, om de beste bonus te behalen.

In de samenhang met de bonus maakten we echter positieve ervaringen met anyoption, omdat het bonus-bedrag alleen 5 keren moet worden ingezet, voordat men een uitbetaling kan maken. Deze bonus-condities zijn bij een aantal brokers veel minder voordelig. Bovendien zijn er af en toe ook bonus-acties voor klanten.
De anyoption ervaring met de support was evenzo positief, onder andere omdat de medewerkers ook Duits konden praten. Er wordt snel en competent op verzoeken en vragen gereageerd via Mail, telefoon of Live-Chat.

Betrouwbaarheid

Om het te verkorten: nee, er is geen risico wat betreft de betrouwbaarheid. Omdat de broker van de cypriootse financiële overheid CySEC wordt gereguleerd en ook gelicenseerd is, is dat ook helemaal niet mogelijk. Ook over het algemeen gaat anyoption heel open om met het onderwerp van risico. Op grond van de transparentie, de verwijzing op de risico´s bij de handel met binaire opties, zoals op basis van andere punten kan men ervan uitgaan, dat anyoption een serieuze aanbieder is.
anyoption

Nog een plaatje van de makelaar – site