365Trading – Ervaringen, Review, Betrouwbaar?

365trading.com is een broker voor binaire opties. 365trading.com is gevestigd in Spanje en sinds 2011 aktief op het mark van binaire opties. Een verdere vestiging van de Broker bevindt zich in London. Goede 365trading.com ervaringen worden op grond van de hele aanbieding gemaakt.

Deze begint bij het gebruikervriendelijke handelsplatform, gaat verder met een profesioneele klantenservice en eindigt met een minimum bedrag van maar 50 Euro om de rekening te kunnen openen. Door de verschillende leermogelijkheden op het gebied van binaire opties kan zowel een beginner als een ervaren trader gebruik van een videobibliotheek en bijvoorbeeld Ebooks maken.

De voordelen365trading

  • Uitbetalingen binnen een dag
  • Minimum bedrag van maar 5 Euro per trade
  • Handelsplatform ook als Smartphone App beschikkbaar
  • Gratis Demoaccount van de handelsplatform
  • Goede klantenservice
  • 100% bonus
365Trrading_buttons

Platform

Heel speciaal aan het handelsplatform van 365trading.com is het huiseigen software, wat tegenwoordig steeds meer Broker preferen, om zich op het markt van de konkurrentie af te kunnen zetten. Er worden goede 365trading.com ervaringen op grond van de overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid gemaakt. Het handelsplatform is kompleet webgebaseerd. Dat betekent, dat het niet nodig is om software down te loaden en te installeren. Alles speelt zich aangenaam in de Browser af, de opening van de rekening, de overboekingen naar de rekening en het handelen met de binaire opties ook. Daarom is het ook gemakkelijk om door de webpagina te navigeren.

trading

Er worden de gangbare Trade opties, zoals bijvoorbeeld het “Call/Put” optie aangeboden. Gaat een trader ervan uit dat de koersen zallen dalen binnen een bepaalde tijdsperiode, koopt hij/zij een “Put” optie. Is het tegendeel het geval, en het wordt door de trader verwacht, dat de koersen van een bepaalde asset zallen stijgen, kiezt hij/zij voor de “Call”-Optie. Daarvoor staan verschillende looptijden bereid. Het begint met de 60 sekonden trades, maar de looptijden kunnen ook 30 minuten, een uur of zelfs een hele dag aanduren, 24 uren hooguit dus.

Er wordt naast de normale account bij 365trading.com ook een gratis demokonto aangeboden, waarmee eerst aan de hand van virtueel geld erste ervaring met de handelsplatform kan worden gemaakt. Dat lijkt voor beginners in ieder geval een goede mogelijkheid om een eerste stap met het handelen van binaire opties te wagen.

Support / Betrouwbaarheid

De opening van een rekening ist snel gedaan. Er worden goede 365trading.com ervaringen op grond daarvan gemaakt, dat maar een minimumbedrag van 50 Euro voor de opening wordt gevraagd. Uw hoeft alleen maar persoons- en contactgegevens in te vullen en naar een response via mail voor een bevesting van de activering van het account kan het ook al beginnen. Het kan geld gemakkelijk via kreditcards, bankoverboekingen of Moneybookers/Skrill naar het account van 365trading.com overgemaakt worden. Het worden kreditcards van Visa, Delta, Mastercard en Diners geaccepteerd. De klant is vrij om te kiezen. Het minimum bedrag per trade van alleen maar 5 Euro is ook overtuigend.

De uitbetaling verloopt even zo zonder problemen als de opening van de rekening. Er ontstaan nog niet eens kosten wat niet vanzelfsprekend is, want de meeste Brokers voor binaire opties bieden maar een gratis uitbetaling per maand aan.

Ook op grond van het klantenservice worden goede 365trading.com ervaringen gemaakt. Want deze werkt efficieënt, namelijk in vele verschillende talen en via verschillende communicatiekanalen, zoals bijvoorbeeld Email en Live Chat. Heeft uw eerder een algemeen vraag is een een Email zeker een goede keuze. Maar gaat het om een meer ingewikkeld probleemstelling, is het meestal handiger om via het Live Chat naar hulp te vragen, omdat uw daar direct Feedback kunt krijgen. Daarmee wordt ook het Service Team geholpen om uw probleem snel op te kunnen sporen en benoemen, zodat er een oplossing zal worden gevonden.

De elektronische leeromgeving van 365trading.com is niet maar bedoeld voor de beginners. Ook ervaren traders kunnen hier nog iets bijleren. Maak gebruik van videobibliotheken en verschillende Ebooks. Verder kunt uw dagelijk nieuws over de marktsituaties inzien en zo steeds op te hoogde blijven.

Conclusie

Over het totaal worden er op grond van verschillende factoren goede 365trading.com ervaringen gemaakt. Op de eene kant wordt door een excellente klantenservice te trader steeds geholpen en beheerd als het nodig is. Verder is het handelsplatform opgezet met een huiseigen software, kompleet webgebaseerd, overzichtelijk en daarom heel gebruiksvriendelijk.

365Trrading_buttons

 

Vooruitblik op de site