24Option – Ervaringen, Review, Betrouwbaar?

24 option is een vrij nieuwe broker op de markt voor de handel met binaire opties. Deze aanbieder is in Londen, Engeland gevestigd. Tot nu toe waren onze ervaringen met 24option doorgaans positief. Het klassieke en edele design, zoals ook de zekere in- en uitbetalingsmogelijkheden bevestigen deze indruk en ook de ervaringen van de klanten waren tot aan heden heel positief.

Bovendien werkt deze broker met verschillende talen, wat betekent dat 24option een goede naam in heel Europa heeft en als serieuze broker wordt beschouwd. Dit toont ook de exclusiviteit, zekerheid en individuële klantenservice van deze aanbieder. Het minimale bedrag voor een trade op deze website is met 25 € heel beginnersvriendelijk. Voor een zinvolle Minimum-deposit werd 250 € bepaald, zodat u 10 keer het minimum vaan een trade kunt wedden als u een beginner bent en nog geen ervaring heeft. Dit leidt bij de klanten tot heel positieve meningen.

De voordelen24Option ervaringen

  • Demo-rekening na inbetaling
  • Videosectie voor beginners
  • Winstmogelijkheden tot aan 89%
  • Modern platform
  • Handelen via de app mogelijk/li>
  • Heel goede support

Platform

Op het heel gebruiksvriendelijk gestructureerde platform van 24option is er een veeltal van features, die zowel voor de beginners, als ook voor meer ervaren traders de handel met binaire opties vergemakkelijken. Dit wordt ook weergespiegeld in de positieve meningen van de klanten. Daarenboven dient u vooral ook op de bonus-aanbiedingen en de mogelijkheden ter verzekering te letten, die aan elke trader wordt aangeboden. Hierbij maakt het niet uit, met welk bedrag de klant de handel op 24option begint. Hierdoor kunt u de verschillende opties op 24option leren kennen en uw risico- en money-management verbeteren.

Dit wordt door de klanten heel positief geëvaluëerd. Bovendien biedt 24 option verschillende leervideo´s aan, met diens behulp iets over de omgang met de wereld van de handel kan worden geleerd. 24 option biedt de handel met binaire opties al vanaf 60 seconden aan. In vergelijking met met andere brokers kunt u dus al binnen een enorm korte tijdspan hoge opbrengsten en veel spanning beleven. Echter is het risico hier natuurlijk ook hoger. Bij 24option heeft u een interessante keuze voor de handel met binaire opties. U kunt selecteren tussen High/Low Boundary en One-Touch. Deze manieren van handelen zijn heel makkelijk te begrijpen en kunnen op de website van de broker met nog meer risico worden belegd, als u dat wilt. Zo ontvangt u in het geval van een winst nog meer rendementen. Echter hebben dezen handelsvormen ook een flink risico en dienen eventuëel te worden vermeden door beginners.

Support

Om de handel met binaire opties voor u te vergemakkelijken biedt 24 option ook de mogelijkheid, om aanvankelijk met een bonus-rekening te beginnen. Deze kunt u ook inrichten, doordat u zich hier aanmeldt. Daarna stoort u juist het minmaalbedrag van 250 USD. Als u vervolgens belangstelling hebt in dat zo´n rekening, contacteert u aub 24option en de support zal u een rekening ter beschikking stellen, waarmee u de handel zonder eigen risico kunt testen. Toch dient u niet op de bonus te letten, maar ook over de andere punten van de broker een positieve mening hebben.

Betrouwbaarheid

24option is over het algemeen een heel serieuze en betrouwbare broker, als het gaat om de handel met binaire opties. Door de support, de verzekeringen en het brede aanbod aan mogelijkheden op de website en vooral de bonus-rekening wordt het handelen voor elke klant zo aangenaam als mogeljk. De meningen van de klanten waren vooral met betrekking tot de keuze en de support heel goed. Natuurlijk is er altijd een vast risico en niet elke weddenschap kan worden gewonnen. In de in dit rapport geteste punten kon 24option na de meningen van de klanten maar heel goed scoren.

 

Vooruitblik op de site