Handelsgids voor binaire opties

Er zitten veel voordelen vast aan binaire opties, zoals het gemak waarmee ze verhandeld worden, de vooraf vastgestelde uitbetalingen en de hedging opties. Toch zouden alle handelaars, ondanks deze voordelen, de adviezen in deze handelsgids voor binaire opties moeten overwegen door een oplettend kijkje te nemen naar de volgende punten:

Marktomstandigheden
Handelaars moeten op de hoogte zijn van de laatste marktbewegingen en van het nieuws die enige invloed kunnen hebben op hun beslissing om geld te willen investeren. Dit kunnen ze bereiken door een redelijke hoeveelheid marktonderzoek te doen, zoals zich op nieuwsbrieven abonneren en de laatste publicaties op de voet volgen. Hoe meer up-to-date je blijft met het laatste marktnieuws, hoe groter de kans dat je een succesvolle binaire opties handelaar zal worden.

Handelsbegrippen
Bij binaire opties kom je allerlei verschillende soorten handelstermen tegen waarmee je vertrouwd moet zien te raken. Ook al heb je eerdere ervaring met de financiële markten, kan deze nooit genoeg zijn. Zorg dus dat je de basisbegrippen van de handel in binaire opties goed door hebt. Als je deze begrippen eenmaal beheerst, zal de handel in binaire opties een eenvoudig proces worden voor je.

Mogelijke risico’s
Het moet de handelaars duidelijk zijn dat binaire opties bepaalde risico’s omvatten. Je vermindert deze risico’s door ervaring op te doen met een dummy account, aangeboden door veel brokers. Zo kun je deze handel oefenen met virtueel geld. Je moet een account met echt geld pas openen wanneer je klaar bent om met echt geld te investeren.

Technische analyse
Technische analyse betekent grafieken en diagrammen gebruiken om de markt te volgen. Om toekomstige koersbewegingen te voorspellen, gebruiken  handelaars vaak vroegere trends en patronen. Het kan enige tijd duren voordat je dit beherst, maar als je het eenmaal onder de knie krijgt, zal het zeer waardevol zijn voor je handel.

Hoe handel je in binaire opties
De handel in binaire opties is voor alle type beleggers een proces dat eenvoudig is te leren. In binaire opties handelen is speculeren over in welke richting een onderliggende activa zal bewegen. Je moet er wel wat voor doen, maar als je dit artikel leest zal je de handel eenvoudig vinden.
Om te handelen heb je maar een klein budget nodig en een beetje kennis van de markten zal zeker helpen. Het handelsplatform vereist dat je een hoger of lager prognose doet over waar een bepaald activa zich zal bevinden op het moment dat je transactie afloopt. Strike price (uitoefenprijs) is de naam van de aankoopprijs van een optie.

Om te handelen moet de belegger allereerst zijn favoriete onderliggende activa selecteren. Brokers bieden een verscheidenheid aan activa in verschillende markten en je zal dus de meest relevante moeten kiezen voor je handelsstrategie. De volgende stap is selecteren in welke richting, volgens je gevoel, de onderliggende activa zal bewegen en dus vervallen op het gekozen moment van afloop. Je kiest CALL als je denkt dat de activa hoger zal vervallen dan het huidige niveau en je kiest PUT als je verwacht dat het onder het huidige niveau zal vervallen.

Er worden door sommige brokers maar liefst 60 onderliggende activa geboden, meer dan voldoende om goed te kiezen voor je handel. Het einde van het contract is afhankelijk van de vervaltijd van de binaire optie zelf. Je bent vrij om je favoriete aflooptijd te kiezen en de meeste handelaars selecteren inderdaad tijden die relevant zijn voor de marktomstandigheden.
Het is wijs als een handelaar een handelsplatform kiest dat een payout (uitbetaling) biedt als zijn binaire optie in-the-money of out-of-the-money vervalt. Op deze manier is je handel altijd aansprakelijk voor enig rendement. Dit zal je toelaten om verder te handelen en oefenen met je gekozen binaire opties broker. Met een aantal brokers kan de payout in-the-money zo hoog zijn als 70%, maar je moet wel onderzoek doen om dit resultaat te bereiken.

Zoveel mogelijk oefenen is een goede manier om je handelstechnieken te verbeteren. Zonder de nodige praktijk en ervaring zal dit je potentieel succes met de binaire opties handel beperken. Een groot pluspunt is dat je kan ook zonder ervaring beginnen en tijdens je handel leren. In tegenstelling tot andere handelsvormen op de markt, kun je de binaire opties in korte tijd onder de knie krijgen. Dit heeft geleid tot de inschrijving van veel nieuwe handelaars bij toonaangevende brokers.

Ideaal om de handel te leren is je aanmelden bij een broker; hij zal je voorzien van de nodige middelen. Er zijn brokers die ook veel onderwijs materiaal leveren en dit onderwijs materiaal kan je een voorsprong geven en je kansen op een succesvolle handel verhogen.
De eenvoudige stappen van de handel
Er zijn een ​​aantal belangrijke bedrijven waarmee het  eenvoudig is om met de handel in binaire opties te beginnen: iOption, Banc De Binary en TraderXP. Het is een spannend vooruitzicht om aan de slag te gaan met de binaire opties handel. Je hoeft alleen de onderstaande stappen te volgen:

 • Selecteer de onderliggende activa: Stort geld op je effectenrekening en kies een aandel, commodity, index of valutapaar. Het beste is handelen met een volatiele activa die veel wordt verhandeld, zoals Google bijvoorbeeld.
 • Kies Call of Put: Selecteer Call als je verwacht dat de optie boven de huidige prijs (de uitoefenprijs) zal zijn bij het verstrijken van de transactie. Als alternatief, selecteer Put als je denkt dat de optie zich onder het huidige niveau zal bevinden bij afloop.
 • Kies het bedrag van je investering: Bepaal de hoeveelheid geld die je zou willen investeren in de gekozen binaire optie.
 • Kies de aflooptijd: Nu moet je de aflooptijd selecteren. Je kan uitgebreid kiezen uit: 15 minuten, 30 minuten, 1 uur, dagelijks, wekelijks, enzovoort. Zorg dus dat je een goed idee hebt van welke richting (hoger of lager) de gekozen aandeel zaal gaan op het moment dat de transactie vervalt.
 • Volg je handel tot het afloopt: je wordt aangeraden om je handel bij te houden gedurend het hele leven van je optie. Bij afloop, goed voor je als je wint (in-the-money)! Als je verliest (out-of-the-money) doe nog meer marktonderzoek omtrent binaire opties en neem contact op met je persoonlijke account manager voor advies om succesvol te worden in binaire opties!

Handelsstrategieën voor binaire opties
Handelaars die de wereld van de handel willen beheersen adopteren op grote schaal binaire opties strategieën. Omdat binaire opties webgebaseerd zijn, alles wat je nodig hebt om dit financieel product te verhandelen en de belangrijkste hedendaagse strategieën te leren is een internetverbinding.

De handelsplatform
De juiste handelsplatform kiezen zal belonend zijn als je je onderzoek goed hebt gedaan. Er zijn een aantal factoren die een rol moeten spelen in je beslissing om welk online handelsplatform te gebruiken. Deze factoren betreffen een hoge kwaliteit van de klantenservice, een hoog rendement op je investering en de mogelijkheid om het niveau van je risico te kiezen wanneer je handelt in binaire opties. Bovendien, is een platform dat bonussen biedt natuurlijk prachtig.

Meest actieve activa
Handelen met de meest actieve activa is de sleutel tot succes. Bijvoorbeeld, als op een bepaalde dag Goud actiever is dan Silver, dan zul je waarschijnlijk Goud kiezen voor je binaire optie. Dit omdat investeren in een activa die met een hoog volume wordt verhandeld een effectieve strategie is.

Juiste aflooptijden
De juiste aflooptijden selecteren voor elke activa die je voor je handel kiest is een binaire opties strategie die je in gedachten moet houden. Veel hangt af van de huidige marktfactoren waarop je onderzoek hebt gedaan. Voor de rest is in de binaire opties de keuze aan vervaltijden enorm en dat is een groot pluspunt voor jou – de handelaar!

Neem het initiatief
Het belangrijkste is het initiatief nemen omdat een goed plan tot succes zal leiden in de handel. Volg de trends en de verschillende handelsstijlen van de financiële markten. Onderzoek je favoriete aandelen en volg de laatste verdienrapporten om een ​​grote voorsprong te krijgen in je binaire opties handel!

Tips voor de handel in binaire opties
Binaire opties hebben veel voordelen ten opzichte van andere handelsvormen, waaronder de mogelijkheid om een rendement van meer dan 500% te behalen binnen een uur terwijl je rendement vanaf het begin van de handel weet, en ook om een groot aantal activa te verhandelen en kunnen investeren op een verscheidenheid van markten.
De voordelen van de binaire opties handel zijn geweldig, maar je moet ook de binaire opties trading tips weten:

 • Ken de belangrijke termen: Het geval wilt dat de binaire opties handel vrij eenvoudig is. Echter, als je succesvol wilt zijn, moet je alle begrippen kennen. Hoe meer je weet van het binaire opties jargon, hoe makkelijker het zal zijn om binnen een fractie van een seconde beslissingen te nemen tijdens je handelservaring.
  • Doe je onderzoek: De markten onderzoeken zal je helpen om, op de lange termijn, een top trader te worden. Dit omdat je moet weten hoe de wereld van de binaire opties handel in elkaar zit. Volg dus wat er algemeen in de markt gebeurt en abonneer je op nieuwsbrieven als deze om up-to-date te blijven.
  • De beste software: Gebruik voor je handel de beste software. Dit kan je bereiken door je handel te doen bij de beste broker. Zodra je begint met handelen, zal je zien dat de software je grootste partner wordt in het behalen van de winst.
  • Oefening baart kunst: Je moet je handel oefenen met een demo account, aangeboden door veel brokers. Zo bouw je ervaring op over de huidige markt. Zodra je vertrouwd bent, kun je beginnen te handelen met een echte effectenrekening.
  • Beheers de markten: Het vereist verantwoordelijkheid om een binaire opties handelaar te zijn. Je zal daarom de markten moeten beheersen. Een manier om dit te doen is om alle beschikbare bronnen te gebruiken die je de hulpmiddelen kunnen geven om het hoogste rendement uit je handel te halen.

Een professionele trader worden is zoveel makkelijker als je eenmaal de binaire opties trading tips door hebt.